Eca Kombi Arıza Kodları
CONFEO – Confeo Dijital Modeli Hata Kodları
FORTİUS – FORTİUS PLUS – FORTİUS DİJİTAL MODELİ HATA KODLARI
t1 Arıza Kodu: Cihaz da çok fazla ısı meydana gelmiş ve kombi kendini kullanıma kapatmış. Bir süre beklemeniz gerekir. Belirli bir süre sonunda kombi düzelmiyor ise cihaz da aşırı ısı termostat sorunu olabilir. Servisi arayınız.
t2 Arıza Kodu: Baca gazın da aşırı ısınma meydana gelmiş. Kombiye müdahale etmeden Confeo Dijital Servisi’ni irtibata geçiniz.
t3 Arıza Kodu: Peteklere sıcaklık gitmesin de etmen olan ntc sensorun de hata meydana geldiğini gösteren t3 arızası gösterge de belirdiği zaman kaloriferlerden verim alamamanız söz konusudur. Bu arızanın giderilmesi için servis ile görüşmeniz gerekir.
t5 Arıza Kodu: Kombinin sıcak su akıtmasın da etmen olan birçok parça vardır. Fakat t5 hata kodu ekran da belirdiği sırada sıcak su akmasında görev alan ntc sensorun de arıza meydana gelmiş ve cihazın bu sebeple de sıcak su vermediğini anlayabiliriz. Yapılması gerekli olan işlemler için teknik servis ile irtibata geçiniz.
t6 Arıza Kodu: Confeo Dijital kombiler de t6 uyarısı baca gazı sensorun de problem yaşandığını belirten koddur. Baca gazı sensörünün devresi açık kalmış yahut sensor kısa devre yapmış olabilir. Eca Kombi Servisi ile irtibata geçip yardım almanız gerekir.
t7 Arıza Kodu: Proses tat kısa devre yapmış ise ekran da t7 hata kodu belirir. Hava prosestatı kombinin hava akışının sağlayan parçalardan bir tanesidir. Kombiye reset atın ve bir süre bekleyin. Düzelmez ise servis çağırmanız gerekir.
Eca Kombi E1 Arıza Kodu: Cihaz ateşleme denemesinden sonra cihaz da alev oluşmamış ve kombi kendini kilitlemiş. Cihaza birkaç defa reset atınız. Resetten sonra düzelmiyor ise kombinin gaz gurubunda, kartın da, iyonizasyonun da arıza meydana gelmiş olabilir. Eca Servisi’nden destek almanız gerekir.
E2 Arıza Kodu: Cihazın alevlenme uyarısın da sorun var. Yanlış alevlenme yapıyor. Kombiye üst üste üç defa reset atınız. Düzelmez ise iyonizasyon, elektrot yahut alev hissedici problemli olabilir. Aynı şekilde kombinin kartına da zarar gelmiş olabilir. Eca Teknik Servisi ile irtibata geçiniz.
E3 Arıza Kodu : Kombi çok fazla hararet yapmış ve bu sebeple de limit termostat yani aşırı ısı termostatı devreye girerek kombiyi kullanmaya kapamış. Bir süre cihazın kendine gelmesini bekleyiniz. Düzelmez ise servis ile iletişime geçiniz.
E4 Arıza Kodu : e4 arıza kodu diferansiyel hava basıncında sorun olduğu anlamına gelmektedir. Hava prosestat kontakları açık kaldığından dolayı eca kombi arıza kodu belirir.
Eca Kombi E5 Arıza Kodu : Confeo Digital kombiler de hava basınç anahtarı (diferansiyel) arızalı anlamına gelen koddur. Hava prosestatın da kısa devre meydana gelmiş olabilir. Servisi arayarak yardım talebin de bulununuz.
d1 Arıza Kodu : Alev sistemin de sorun olduğu anlamına gelmektedir. Kombi alev alırken sorun yaşıyor demektir. Bu saye de cihazdan herhangi bir işlevi yerine getirmesi beklenemez. Eca Kombi Servisi çağrı merkezini arayarak sorunun çözümü hakkında yardım isteyiniz.
a1 Arıza Kodu : Kombiye girişi olan voltajlar da düşme olduğunu belirten koddur. Cihaza gelen voltaj düşük olduğundan kombi kısa bir süreliğine çalışma sergilemeyebilir. Bir süre sonra kombi eski çalışmasına dönecektir. Fakat bu arıza sık sık tekrarlanırsa cihazın elektronik kartına yani beynine zarar verebilir. Kombi regülatörü kullanarak voltajı düzene sokabilir ve kombinin arıza yapmasını engelleyebilirsiniz.
p1 Arıza Kodu : Kombinin su basıncının düşük olduğunu belirten koddur. Kullanıcı kombinin altında bulunan doldurma musluğunu açarak cihazın su ayarı 1 ile 2 arasına gelen kadar su basmalıdır. Daha sonra kombi düzenli çalışmasına geri dönecektir.
y1 Arıza Kodu : Confeo Digital kombiler de gaz valfinin devreye giriş esnasın da sorun yaşadığını belirten arıza kodudur. Gaz valfi hasar görmüş veya bağlantıların da sorun meydana gelmiş olabilir. Servisten yardım isteyiniz.
C1 Arıza Kodu : Elektronik kart tüm parçalarla iletişimi kesmiş ve onlara ne görev yapmasını söyleyemiyor. Bu sebeple de kombiden verim alınamıyor. Kartın bağlantıları kopmuş yahut kart tamamen zarar görmüş olabilir. Servis tarafından görülmesi gerekir.
ECA Calora modeli arıza kodları
ECA calora kombilerin led ışıklı ve dijital göstergeli modellerin arıza kodlarını buradan bulabilirsiniz. Bilmeniz gerekir ki ECA Calora 3 modelden oluşmaktadır. O yüzden buraya çok dikkat ediniz. Calora kombi anolog cihazları 4 ışıklı ve 9 ışıklı olarak 2 çeşittir. Yine ECA kalora dijital ekranlı cihaza da sahiptir.
ECA Calora kırmızı ışık arızaları için cihazınız kaç led ışıklı olduğunu ve hangi ışıkların hızlı veya yanıp söndüğüne çok dikkat ederek bakınız. Calora arızasında ışıkların direk veya bazılarının da yanıp söndüğünü görürsünüz. Örneğin eca calora kombi de bir ışık direk yanıyor bir başka ışık yanıp sönüyor. Aşağıda vereceğim tablo da tam karşılığına bakınız.
ECA Calora 4 Işıklı Arıza Kodları
HYS (hızı yanıp sönme)
1.Led HYS | 2.Led HYS | 3.Led HYS | 4.Led HYS : Ana kart ile iletişim kesinti uyarısı ( Ana kart veya ekran kartı arızasıdır.)
1.Led Kapalı | 2.Led Açık | 3.Led Kapalı | 4.Led Kapalı : Alev oluşmadı hatasıdır. Gaz valfi, elektronik kart, iyon, kontrol ediniz.
1.Led HYS | 2.Led Açık | 3.Led Kapalı | 4.Led Kapalı : Kalorifer NTC sensörü arızası.
1.Led Kapalı | 2.Led Açık | 3.Led HYS | 4.Led Kapalı : Sıcak kullanım suyu sensörü NTC arızasıdır.
1.Led Kapalı | 2.Led HYS | 3.Led Kapalı | 4.Led Kapalı : Aşırı ısınma emniyet termstatı hatasıdır. Cihazı kontrol edin aşırı ısınmaya sebebiyet veren nedir.? Pompa, üçyollu veya gidiş, dönüş vanaları kontrol ediniz.
1.Led Kapalı | 2.Led Açık | 3.Led Kapalı | 4.Led HYS : Bacalı cihazlar için baca gazı arızasıdır.
1.Led Kapalı | 2.Led Açık | 3.Led HYS | 4.Led HYS : Tesisat su basıncı düşük hatasıdır. Cihazınıza 1,5 seviye su doldurun.
T1 Arıza Kodu : Eca Calora kombide aşırı ısınma hatasıdır. Bu durumda pompa sıkışmış ya da arıza yapmış olabilir. Eca Kombi Servisi’ni aramanız gerekmektedir.
T2 Arıza Kodu : Baca gazı sensörünün gereğinden fazla sıcaklık hatası verdiğini belirten arıza kodudur. Bu durumda tüketici olarak yapabileceğiniz işlem yoktur. Eca Calora Servisi’ni aramalısınız.
T3 Arıza Kodu : Merkezi ısıtma sen söründe sorun olduğunda Calora kombi ekranında bu hata kodu belirmektedir. Bu durumda sensor değişimi gerekmektedir. Eca Kombi Servisi’ni arayarak yardım isteyiniz.
T5 Arıza Kodu : Calora kombide T5 hata kodu sıcak su sen söründe arıza olduğunu belirtmektedir. Bu arıza kodu kombi ekranında belirdi ise sıcak su sağlayamazsınız. Bu durumda sıcak su sensörü değişimi gerekmektedir. Bunun için de Eca Servisi’ni aramanız gerekmektedir.
T6 Arıza Kodu : Calora kombide baca gazı sensörünün hata verdiğini belirten arıza kodudur. Baca çekimi yetersiz olabilir ya da baca tıkanmış olabilir. Bu durum sebebi ile sensor arıza veriyordur. Sorunun hem tespiti hem de çözümü için Eca Servisi’ni aramalısınız.
T7 Arıza Kodu : Dış hava sıcaklık sensörü arıza yapıp görevini gerçekleştirmediği zaman Calora kombi ekranında T7 arıza kodu belirmektedir. Tüketici olarak yapabileceğiniz işlem yoktur Eca Kombi
E1 Arıza Kodu : Calora kombi ekranında E1 arıza kodu var ise kombiden hiçbir şekilde verim alamazsınız. Çünkü bu arıza kodu kombinin ateşlemeyi yapamadığını belirtmektedir. Kombinin gaz vanalarının olup olmadığına bakmanız gerekmektedir. Gaz vanaları açık durumda ise kombiyi kapatıp yeniden açın (kombiyi resetleyin). İşlem sonrasında Calora kombi ekranında hala aynı uyarı var ise ana kat, iyonizasyon, ateşleme elektrotları ya da gaz grubunda sorun olduğunu söyleyebiliriz. Bu durumda Eca Servisi’nden yardım almalısınız.
E2 Arıza Kodu : Calora kombinin ateşlemeyi yaptığını fakat alevi algılamadığını belirtir. Bu durumda ana kart zarar görmüş diyebiliriz. Ana kartın ya tamiri ya da değişimi gerekmektedir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda Calora Kombi Servisi’ni aramalısınız.
E3 Arıza Kodu : Cihazda çok fazla ısınma sorunu olduğunda ekranda bu uyarı kodu belirmektedir. Bu durumda pompa ya sıkışmış ya da arıza yapmış, filtreler pislik ile tıkanmış ya da üç yollu vana konumunu değiştiriyor diyebiliriz. Cihaza müdahale etmeden direk olarak Eca Kombi Servisi’ni aramanız gerekmektedir.
E4 Arıza Kodu : Calora kombi ekranında beliren E4 arıza kodunun açıklaması hava basıncının anahtar ikazında problemin olmasıdır. Eca Kombi Servisi ile görüşüp bu konuda yardım almanız gerekmektedir.
A1 Arıza Kodu : Cihaza gelen voltajın düşük olduğunu belirten arıza kodudur. Bu durumda kombinin çalışmadığını söyleyebiliriz. Kombi bir süre sonra düzelebilir. Yalnız sorun sıklıkla yaşanıyor ise önerimiz regülatör cihazının kullanılmasıdır. Regülatör cihazı kullanılmazsa eğer kombinin elektronik kartında sorun olabilir.
C1 Arıza Kodu : Elektronik kartta sorun olduğu ve bilgi alınamadığını belirten arıza kodudur. Bu durumda kart parçaları yönetmez. Arızalı da olabilir bağlantılarında kopma da meydana gelmiş olabilir. Sorunun çözümlenmesi için Eca Calora Servisi’ni aramalı yardım talebinde bulunmalısınız.
D1 Arıza Kodu : Calora kombinin ateşleme sonrasında alev alma sırasında arızaya geçtiğini yani alevlenmem devresinde problem yaşandığını belirten hata kodudur. Sorun ya elektrotlarda ya da iyonda olabilir. Bu durumda cihaza müdahale etmemeli Calora Kombi Servisi’ni aramalısınız.
P1 Arıza Kodu : Cihazın çalışması için gerekli olan suyun ya az olduğunu ya da bittiğini belirten arıza kodudur. Bu durumda kombi basıncını göstergeden kontrol ederseniz 0,3 barın altında olduğunu göreceksiniz. Kombinin alt kısmında yer alan dolum vanasını açın kombi basıncında ilerleme olacaktır. Basınç değeri 1,5 barı bulduğunda dolum vanasını kapatın. Calora kombi bu işlem sonrasında ekranında yer alan P1 uyarı kodunu silecek çalışmaya devam edecektir.
Y1 Arıza Kodu : Calora kombinin gaz valfinde sorun olduğunu bildiren hata kodudur. Bu durumda yani cihaz ekranında bu hata kodu yer aldığında kombi ateşlemeyi sağlamaz. Bu nedenle de sizin Eca Calora Servisi’ni aramanız yardım istemeniz gerekmektedir.
CONFEO PREMİX MODELİ ARIZA KODLARI
ECA Confeo Premix Kombi 01 Hatası: Aşırı ısınma arıza kodu olarak belirtilmiştir. Premix 01 hatası alıyorsanız cihazınızda yolunda gitmeyen bir sebepten dolayı aşırı derecede ısınma görünmüş olup emniyet konumuna geçmiştir. Teknik eleman aşırı ısınmaya neden olabilecek etkenleri kontrol etmelidir. Bunlar pompa, eşanjör, üç yollu vana gibi parçalardır.
ECA Confeo Premix Kombi 04 Arızası: Alev sinyali arıza kodudur. Yani cihazda alev oluşmadı veya oluştu ise iyon bunu hissetmedi. Teknik servis çağırınız.
ECA Confeo Premix Kombi 05 Hatası: Alev kaybı arızasıdır. Cihazda alev oluşmuşken kesilen alev kesintisi görülmesidir. Veya iyon ile elektronik kart haberleşmesinde arızadır.
ECA Confeo Premix Kombi 06 Arızası: Aşırı sıcaklık uyarısı.
ECA Confeo Premix Kombi 07 Hatası: Baca gazı aşırı sıcaklık kilitlenmesi.
ECA Confeo Premix Kombi 11 Arızası: Alev devresi arızası.
ECA Confeo Premix Kombi 12 Hatası: Kalorifer gidiş suyu NTC sensörü arızasıdır.
ECA Confeo Premix Kombi 13 Arızası: Baca gazı sensörü (NTC) arızası.
ECA Confeo Premix Kombi 14 Hatası: Sıcak kullanım suyu hatasıdır. NTC sensör değişiniz.
ECA Confeo Premix Kombi 16 Hatası: Kalorifer dönüş hattı sensör arızasıdır.
ECA Confeo Premix Kombi 20 Arızası: Gaz valfi devresi arızası.
ECA Confeo Premix Kombi 24 Hatası: Faz hızı arızası.
ECA Confeo Premix Kombi 32 Hatası: Düşük voltaj veya yüksek. Elektrik voltajını kontrol edin. Voltaj 220 ise elektronik kart arızalıdır.
ECA Confeo Premix Kombi 40 Arızası: Kalorifer su basınç barı düşük uyarısı. Sisteme 1,5 su doldurunuz.
ECA Confeo Premix Kombi 42 Hatası: Su akış denetimi uyarısı.
ECA Confeo Premix Kombi 99 Hatası: Sistem hatası
ECA CONFEO PLUS ARIZA KODLARI
24 Arızası: Hava basınç hatası anlamına gelmektedir. Bu durumda cihaz bacalı ise baca çekişinde sorun olabilir. Baca kontrolü yapılmalıdır. Cihaz bacalı değilse fan arızası söz konusu olabilir. Bağlantının yerinden çıkma veya ilgili kabloların kopma olasılığı da söz konusu olabilir. Bu durumda atık gaz bağlantısı kontrol edilmeli, cihaz resetlenmeli sorun hala devam ediyor ise Eca Servisi aranılmalıdır.
01 Arızası: Aşırı sıcaklık kilitlenmesi anlamına gelen hata kodudur. Bu durumda KD su sıcaklığının 105 derecenin üstüne çıktığını anlayabiliriz. Kullanıcı olarak yapmanız gereken şey önce cihaza birkaç kez reset atmak düzelme olmadığı durumlarda Confeo Plus Servisi’ni arayarak yardım istemektir.
12 Arızası: Gidiş suyu sensör arızası anlamına gelen hata kodudur. Bu durumda kabloda kopukluk ya da bağlantının yerinde çıkma olasılığı söz konusu olabilir. Ya da ilgili kabloların birbirine temas ettiği durumlarda bu sorun karşımıza çıkabilir. Kullanıcı olarak cihaza hiçbir şekilde müdahalede bulunamazsınız. Çözüm için de Eca Confeo Plus Servisi’ni aramanız gerekmektedir.
14 Arızası: Sensör kablolarının kopuk ya da kısa devre durumunun söz konusu olduğunu gösteren hata kodudur. Bu durumda tüketici olarak cihaza müdahale edemezsiniz. Resetleme uygulamasının da yararı olmayacağı için direk Eca Kombi Servisi’ne ulaşıp yardım almanız gerekmektedir.
04 Arızası: Bu hata kodu cihazın ateşlemeyi yapamadığını belirtir. Yani bu durumda cihaz 3 ateşleme denemesinden sonra brülörde alevin oluşmadığını bizlere anlatır. Bu anlamda cihazdan verim almak mümkün olmaz. Sorunun giderilmesi adına cihaza birkaç kez reset atmalısınız. Bu uygulama işe yaramadı ise gaz giriş vanalarını kontrol etmelisiniz. Tüm bu uygulamalardan sonra cihaz yine de ateşlemeyi yapmıyor ise bu durumda daha fazla müdahalede bulunmadan direk Confeo Plus Servisi’ni arayarak durumu izah etmeli ve yardım almalısınız.
05 Arızası: Alev kaybı yaşandığı anlamına gelen hata kodudur. Yani bu hata kodu Confeo Plus kombi ekranında yer aldı ise diyebiliriz ki cihaz çalışır durumda iken brülörde alev kaybı yaşanıyor. Bu durumda kullanıcı olarak öncelikle cihazı birkaç kez resetlemelisiniz. Reset uygulaması işe yaramadı sorun hala devam ediyor ise cihazdan verim alamayacağınız için sorunun çözümlenmesi adına Eca Kombi Servisi’nden yardım istemeniz gerekmektedir.
11 Arızası: Alev devresi hatası anlamına gelen hata kodudur. Bu durumda gaz valfinin kapalı olmasına rağmen brülörde alev algılanıyor demektir. Böyle bir durum cihazın normal çalışmadığını ve bir sorun olduğunu gösterir. Kullanıcı olarak cihaza ancak reset atabilirsiniz. Eğer reset sonrası ekrandaki 11 arıza kodu hala yanmaya devam ederse Eca Confeo Plus Servisi’nden yardım almalısınız.
32 Arızası: Voltaj problemi anlamına gelen arıza kodudur. Bu durumda şebeke voltajının 160 V un altında olduğunu gösterir. Olması gereken değer 220 v civarıdır. Bu durumda bir süre kadar voltajların düzelmesini beklemelisiniz. Bu sorun zaten soğuk geçen sonbahar ve kış aylarında karşımıza çıkar. Cihazda bir süre bekledikten sonra düzelme olmadı ise kullanıcı olarak hiçbir şekilde cihazdan verim alamazsınız. Eca Servisi’nden yardım almanız gerekmektedir. Fakat havalar soğuk oldukça bu sorun tekrar edeceği için önerimiz voltajı düzenli hale getiren regülatörü kullanmanızdır.
40 Arızası: Confeo Plus kombide düşük su basınç hatası anlamına gelir. Bu durumda cihazın su basınını kontrol edecek olursanız 0,6 bar civarında olduğunu göreceksiniz. Sistem bu arıza kodunda bloke olur yani cihazdan hiçbir verimi alamazsınız. Bu sebeple de verim alabilmek adına su değerini normale getirmeniz yani cihaza su basmanız gerekmektedir. Cihazın altında yer alan monteli durumdaki doldurma musluğu ile 1 ile 2 bar arasına gelecek şekilde su basmalısınız. Su basma sonrasında düzelme olmaz ise cihazı resetleyebilirsiniz. Bu uygulama da işe yaramadı ise servisi aramanızda fayda vardır.
20 Arızası: Gaz valfi devresi arızası anlamına gelir. Böyle bir durumda Eca Confeo Plus kombi kullanıcısı olarak cihaza müdahale etmeden sorunun giderilmesi adına servisi arayarak yardım almalısınız.
ECA PROTEUS ARIZA KODLARI
L3,L4,L6 ve L7 Hızlı Yanıp Sönüyor ise; Kombide beyin görevinde olan elektronik kart ile iletişimin kesildiği anlamına gelir. Bu durumda cihaza elektrik gelmiyordur ve cihaz doğal olarak çalışmıyordur. Priz ve sigortaları kontrol etmeli sorun devam ediyor ise mutlaka Eca Proteus Servisi aranılarak yardım istenmelidir.
eca-proteusL3,L6 ve L7 Yanmıyor L4 Yanıyor ise; Bu durumda alevin olmadığını yani brülörün yanmadığını anlayabiliriz. Bu arıza durumunda kombi kendi kendine 5 kez ateşlemeyi dener. Fakat brülörde yanma olmadığından ateşleme yapamaz ve arızaya geçer. Bu arıza ile karşılaştığınız zaman cihazı resetlemelisiniz. Arıza devam ederse gaz vanalarına bakmalı sorunun devam ettiği durumlarda Proteus Servisi’ni aramalısınız. Cihazın gaz valfinde, elektronik kartında, iyonlarında ya da elektrotlarında sorun olabilir. Bu duruma ancak servis ekipleri müdahale edebilir.
L3 Hızlı Yanıp Sönüyor, L4 Yanıyor, L6 ve L7 Yanmıyor ise; Kalorifer ısı sensöründe sorun var anlamına gelmektedir. Yani bu durumda kısa devre durumu söz konusu olabilir veya sensör de sorun olabilir. Kullanıcı olarak yapabileceğiniz herhangi bir işlem olmamaktadır. Proteus Kombi Servisi’ni mutlaka yardım için aramalısınız.
L3 ve L7 Yanmıyor, L4 Yanıyor ve L6 Hızlı Yanıp Sönüyor ise; Bu durumda da sıcak su sensöründe sorun var demektir. Bu arıza durumunda sıcak su beklentinize kesinlikle yanıt alamazsınız. Sensör arızası sebebi ile değişim işlemi gerekebilir. Bu nedenle de cihaza müdahale etmeniz söz konusu olamayacağından Eca Proteus Servisi’nden yardım almanız gerekir.
L3,L6 ve L7 Yanmıyor, L4 Hızlı Yanıp Sönüyor ise; Cihazda aşırı ısınma durumu sebebi ile cihazın kilitlendiğini gösteren hata kodudur. Bu durumda genel olarak limit termostat arızalı diyebiliriz. Yapmanız gereken herhangi bir işlem olmamaktadır. Bu nedenle de Eca Servisi’nden yardım almalısınız.
L3 ve L6 Yanmıyor, L4 Yanıyor ve L7 Hızlı Yanıp Sönüyor ise; Eca Proteus kombide hava basınç anahtarı arızası yaşanıyor anlamını taşır. Kullanıcı olarak cihaza şu müdahalede bulunmalısınız diyemeyiz. Bu sebeple de önerimiz cihaza müdahale etmeden direk Proteus Kombi Servisi’ni arayarak yardım istemenizdir.
L3 Yanmıyor, L4 Yanıyor, L6 ve L7 Hızlı Yanıp Sönüyor ise; Bu hata durumu ile eminiz ki sıkça karşılaşmaktasınız. Bu hata durumunda kombide suyun az olduğunu anlayabiliriz. Kombi su basıncı düşük olduğu zaman bu durum yaşanır. Böyle bir durumda kullanıcı olarak servis desteği almadan direk kombiye ihtiyacı kadar su basarak sorunu çözümleyebilirsiniz. Kombi su basıncına bakarsanız zaten 1 barın altında olduğunu göreceksiniz. Kombi altında yer alan doldurma musluğu ile kombiye 1 ile 2 bar arasına gelecek şekilde su basarsanız sorunun çözümlendiğini göreceksiniz. Sorun hala devam ederse cihazı resetlemeli düzelme olmadığı durumlarda servisi aramalısınız.
L3,L6 ve L7 Yanıyor, L4 Hızlı Yanıp Sönüyor ise; Bu hata durumunda cihazın elektronik kart hatası verdiğini anlamalıyız. Cihazdan verim almanız bu safhada mümkün değildir. Cihazın elektronik kartı arızalı ise hiçbir parça çalışma sağlamaz. Bu sebeple de sorunun çözümlenmesi kart müdahalesine bağlıdır. Bu anlamda kart tamiri ya da değişimi gerekebilir.
KÜÇÜKÇEKMECE DAVLUMBAZ SERVİSİ Küçükçekmece Davlumbaz Servisi Küçükçekmece ilçesinde uzman kadromuzla tüm marka davlumbaz montaj ve…
ALTUS BUZDOLABI ARIZA KODLARI Altus Buzdolabı Arıza Kodları Altus Buzdolabı E1 Arıza Kodu: Defrost Sensörü…
ALTUS ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARIZA KODLARI Altus Çamaşır Makinesi Arıza Kodları H7, E7,F07, F7, E07 Arıza…
SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARIZA KODLARI Samsung Çamaşır Makinesi Arıza Kodları Samsung Çamaşır Makinesi 4E Arıza…
KÜÇÜKÇEKMECE BUZDOLABI SERVİSİ Küçükçekmece Buzdolabı Servisi Küçükçekmece ilçesinde deneyimli teknik personellerimizle tüm marka buzdolaplarına hizmet…
REGAL ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARIZA KODLARI Regal Çamaşır Makinesi Arıza Kodları E01 ARIZA KODU: Kapı kilidi…